onsdag 17 augusti 2011

alltså guuud, i nyaste kaksplus tidningen har dom betygsatt 10 olika bilbarnsstolar och nästan, om int alla är framåtsvängda!? och dom säkraste stolarna finns int med över huvudtaget! vaaaarför?? varför varför!?


annars så har vi det bra hos mommo fasst vädret är helt kasst. Fick också känna första "sparkarna" på förmiddagen, jag låg på rygg med ena handen på magen och plötsligt kände jag hur ena sidan av magen steg och man kunde tydligt känna att det nog var någon där! Dessutom har det hemska illamående jag haft minskat rejält. typiskt då vi är här och jag skulle bra kunna ligga på soffan dagen lång! v. 17 börjar nu!

2 kommentarer:

  1. Skicka en "palaute" till kaksplusredaktionen vetja! I ett nummer av vauva tidningen hade dom också bilstolsspecial men där hade de interjuvat chefen för liikenneturva som nog var noga med att poängtera att bakåtvänt rekommenderas tills åtminstone tre år och tilome hackade ner lite på framåtvända stolar officiellt!!

    Härligt med dom första sparkarna ;) Mys <3

    SvaraRadera
  2. jo ja måst no gör de, de står inget what so ever om att det änns finns bakåtsvängda stolar. och då betygsatt dom främst efter säkerhet..
    grrrr

    SvaraRadera