söndag 27 maj 2012

Fantastiskt väder idag igen, jag skall nog smörja in mig i kokosolja och gå ut på trappan och läsa bok. Man måste ju passa på att slappa då farsan tar äldre dottern med och plocka stenar på bygget. På tal om att slappa, Emelie gör inte det. Jag tycker det är helt sjukt att hon krälar sig frammåt då hon bara är 4 månader, eller är det normalt?

Helgens seminarie var tung mentalt men ändå så jäkla intressant. Jag kunde lätt sitta och lyssna på liknande 10 timmar, 5 dgr i veckan.


3 kommentarer:

  1. Vad har du på henne ute ivagnen nu då det e så varmt?ser en skymt av polarn å pyrets halare..jag har den men tyckte den va fö varm.vi har å samma vagn ;) snygg..men den blir för liten för vår som snart e 5månaders ;P hur gammal e er tjej?Kanske du skriver ett inlägg om hur era rutiner ser ut en vanlig dag!Äter hon något annat än mjölk?Ammar du eller ger du flaska? Mycker frågor men ja läst din bligg mycky ibörjan när vi hade fått..du skrev så ärligt å bra..

    SvaraRadera
  2. va roligt att nån läser! :)) Just den dagen hade hon nog body+byxor och po.p halaren. Den är riktigt bra tycker jag då den är passligt varm,andas och är vindtät. Vi har vagnen på skuggsidan av huset och där blåser det oftast. Hon är 4 månader och jag ammar henne. Och visst kan jag knåpa ihop ett inlägg om våra rutiner direkt jag får lite tid över ! :)

    SvaraRadera
  3. Okej :) Roligt,det inlägget väntar ja på.Vår pojke är 4mån2veckor så ganska samma ålder å storasyster fyller 2år snart.så vill jag gärna ha receptet på de pizzabullarna du hade bild på ;)

    SvaraRadera