söndag 14 april 2013

Och barnen dom växer! Emelie har blivit en riktig busunge, hon kastar saker på golvet så att hon ska få gå och "skämmas vid dörren" en stund som storasyster gör då hon gör något väldigt fel. Sen går hon själv glatt och sitter vid dörren.. Bella har kommit in i en harmonisk fas nu (vågar ja skriva dethär nu faktiskt?) Hon vill vara storasyster och vill hjälpa Emelie med massor och tycker det är roligt att leka med henne. Lillasyster är ju förståss mer än överlycklig!


Nog för att dom alltid lekt fint tillsammans men Bella har mera saknat att få leka för sig själv och haft lite svårt med att Emelie ska lägga sig i allting hela tiden. Orättvis är ju lillasyster också..




 På husfronten har vi de bra och man kan mer och mer föreställa sig att bo där. Blir nog bra dethär! Oj, vad jag ser frammemot sommaren och hösten! Har ansökt om några halva dagars dagvård åt båda tjejerna till augusti och det känns nu faktiskt bara skönt. Bella är väldigt entusiastisk och går de int bra mot all förmodan får vi skjuta fram dagisstarten eller nåt. De behöver int bli jordens undergång!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar